Kuukausiskabat, tammikuu 2011

Samaan aikaan kun juniorit pelasivat Tampereella Suomen mestaruuksista, kokoontui Esportiin ESRC:n kokeneempi kaarti taistelemaan kuukauden herruudesta. Mukaan saatiin tällä kertaa myös Suomen valioluokan pelaaja Jaakko Peltola, mutta ehkäpä kuukausiskabojen historian menestyksekkäin pelaaja, Tero Timberg, vei jälleen kerran ykkössijan.

Paikalle ilmaantui tällä kertaa 12 pelaajaa – juniori-SM:ät varmaankin verottivat sen verran porukkaa, että normaalista tasosta jäätiin muutamalla.

Ykköslohkossa oli jälleen kovat pelit. Tero ja Jaakko tekivät ensin muista selvää jälkeä ja ottivat sitten lopuksi ”finaalissa” toisistaan mittaa. Terolla ilmeisesti pysyi tsemppi ja peliote paremmin kasassa ja hän otti näin ollen ehkä yllättävänkin selkeän voiton. ”Pronssiottelu” oli päivän viimeinen, ja Topiaksen peli-ilo oli kateissa, Tuomo vei helpon voiton. Tuomo on säännöllisen osallistumisen ja tasaisen menestyksen ansiosta tämän kauden kuukausiskabojen pisterankingin ykkösenä.

Kakkoslohko taisi olla tällä kertaa hieman epätasainen, kun Vellu Passinen ei mahtunut ykköslohkoon, ja toisaalta laitoin racketlon-/pöytätennismies Mikko Kantolan kokeilemaan kykyjään kolmosta korkeammalle. Vellu vei kaikki pelit selvästi, Mikko tosin nappasi erän kakkoslohkon vakiojyrältä Erkki Pyreeltä.

Kolmoslohko sen sijaan oli ilmeisesti mukavan tasainen, siellä ensi kertaa mukana ollut Aki Aarnipelto vei voiton.

Kukaan ei halunut pelata sijoitushaasteotteluita, vaikka tällä kertaa siihen olisikin voinut olla aihetta.

Naisia ei paikalle uskaltautunut ainoatakaan – tiedä sitten, onko vikana naisten laiskuus, skabojen lauantaipäiväinen ajankohta vai tapahtuman luonne. Palaute ja parannusehdotukset ovat tervetulleita – kuukausiskabat on aina valmis kehittymään ja uudistumaan toiveiden mukaan.

kkskabat tammikuu 2011 – TULOKSET

Kuukausiskabojen kauden pisteranking näyttää 3 skabojen jälkeen tältä:

1.Tuomo Pohjamies 113,67
2.Topias Aalto 110,5
3.Erkki Pyre 104,36
4.Tero Timberg 102,00
5.Kari Aalto 87,75
6.Vellu Passinen 56,83
7.Eero Nurminen 55,33
8.Guy Sundman 55,038
9.Vesa Vähämaa 53,94
10.Anssi Korkeakoski 52,52
11.Harri Pohja 50,00

Tässä kaikki yli 50 pisteeseen yltäneet pelaajat. Yhteensä kauden aikana osallistuneita on komeat 30 pelaajaa.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja