Silkkiniityn päiväkoti squashissa

Perjantaina 11.5.2007 saapui Esport Centeriin 14 ehkäpä hieman uteliasta lasta.
silkkiniityn-eskarilaiset.JPGeskarilaiset-1152007.JPG

Ryhmän – 14 lasta ja kaksi lastentarhaopettajaa – Eeva ja Ulla – muodostivat Silkkiniityn päiväkodin eskarilaisten ryhmä vahvennettuna neljällä 5-vuotiaalla.

Ohjaajina paikalla olivat Lasse Ekholm ja Jarkki Jaakkola. Ensinnä tutustuttiin erilaisiin palloihin, sitten sääntöihin pintapuolisesti, pienehkö näytösottelu ja lopulta jo malttamattomat lapset pääsivätkin itse kentille ja mailan varteen. Mailaotteiden ja seinäpomputtelujen jälkeen päästiin sitten vihdoin pelaamaan. Pelit pelattiin softpalloilla.

Tunnin tapahtuman päätökseksi otettiin lapsilta palaute (joka hurraa huudoista päätellen oli hyvää) sekä valokuvattiin ryhmä (johon ennalta oli pyydetty kaikkien lasten vanhemmilta lupa). Kaikille lapsille jaettiin kotiin vietäväksi lajiesite, kesäleiri-moniste sekä ”Innostuitko squashista?”- moniste.

Kaiken kaikkiaan haastava tunti oli ohjaajilla sillä vauhtia piti välillä toppuutella, ettei homma karannut käsistä. Hyvä mieli tapahtumasta jäi kuitenkin meille ohjaajille. Lapset olivat innostuneita ja ryhmästä 6 oli nähnyt squashia pelattavan ja yksi oli itse ollut mailan varressa

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja