Neljäs Huimala Junior Squash Open avasi ESRC:n vuoden 2011

Vuoden 2011 ensimmäinen ja kilpailusarjan neljäs Huimala Junior Squash Open pelattiin lauantaina 8.1.2011. Paikalle saapui ilahduttavat 35 junioria. Nuorin oli 2-vuotias Valtteri, joka otti innokkaasti tuntumaa squashmailaan ja punaiseen pehmopalloon. Pelejä pelattiin tällä kertaa seitsemässä lohkossa ja Esport Centerin kaikilla kymmenellä kentällä. Pojat alle 13 -lohkossa oli peräti seitsemän peluria, jotka ottivat mittaa toisistaan pelaamalla lohkossa kaiken kaikkiaan 21 ottelua!

Tällä kertaa perhelipulla palkittiin perhe Repo, josta mukana oli kaksi pelaajaa, Daniel ja Joel sekä isä-Petteri, joka ohjasi pelejä jo totuttuun tapaan. Lämpimät kiitokset jälleen kaikille aktiivisille vanhemmille, jotka olivat mukana auttamassa! Kiitokset myös Esport Centerille squashkentistä sekä Huimalalle palkinnoista.

Seuraava osakilpailu on la 12.3.2011 klo 9.45-13.15. Silloin kaipaamme taas juniorien vanhempia auttamaan osakilpailun läpiviennissä. Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja Huimala-kisaan liittyen tai haluat ilmoittautua avustajaksi seuraavan osakilpailuun, niin lähetä viestiä: info@esrc.fi.

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja