ESRC Mestaruuskisat 19.5.2007

ESRC:n mestaruuskilpailut kokosivat paikalle 34 osallistujaa kilvoittelemaan viidestä mestaruudesta.

Naisten kilpasarjan voiton vei seuramme uusi jäsen – venäläinen Katya Glinchikova. Katya voitti välierässä Tiina Koivun 3-0 ja finaalissa Pia Ojalan 3-1. Pronssin nappasi juniori Nina Saari, joka oli Tiina Koivua vastaan jo tappiolla 0-2, mutta väänsi ottelun itselleen 3-2. Upea taistelu.

Naisten kuntoluokassa voiton otti Johanna Hallberg, hopeaa Marianne Puustiselle ja pronssi Kirsi Paakkarille. Hienosti pelasivat myös Taina Närhi (4.), Katariina Baston (5.) ja Noora Carpen (6.).Katariina pelasi upeasti ja ehkäpä vain vanhempien konkareiden kunnioitus pelasti heidät tappioilta.

Miesten kilpasarjassa oli osallistujia 15. Sijoitetut pelaajat pitivät aika hyvin paikkansa. Mestaruuden otti ensimmäistä kertaa Tero Timberg, joka kukisti varsin jännittävässä ja tasaisessa ottelussa Harry Liljan 3-0. Pronssi meni Ville Salkalalle, joka voitti yllätys pelaajan – Tapio Jokisen erin 3-0. Tapio kukisti puolivälierissä Janne Heikkisen.

Muut sijoitukset olivat; 5. Petteri Siren, 6. Jarkki Jaakkola, 7.-8 Vellu Passinen ja Janne Heikkinen, 9. Juha Liimatainen, 10. Topias Aalto, 11. Petri Kela, 12. Kimmo Kanerva, 13. Jaakko Vähämaa, 14. Joni Jaakkola ja 15. Joonas Kylliäinen. Petteri Siren osoitti ohittaneensa monet entiset ”kovat” pelurit – tuta sai niin Liimtainen kuin Jarkki Jaakkolakin

M40-luokassa osallistujia oli kuusi. Voiton vei paluun tehnyt Petri Kela, joka kukisti loppuottelussa Tape Koivun 3-0. Pronssi Juha Saarentaukselle. 4. oli Erkki Pyre (paluumuuttaja ESQ:sta), 5. Kari Aalto ja 6. Rock-Ola Koskiniemi

Ensimmäistä kertaa pelatun M50-luokan voiton vei odotetusti hivenen toipilas Jammu Saari. Finaalissa tiukan vastuksen antoi Ilkka Forsell, joka nappasi Jammulta erän. Onneksi Jammulla oli rutinoitunut valmentaja paikalla joka sai taottua Jammulle ratkaisevat voittoon riittäneet ohjeet erätauoilla. Pronssia Lasse Ekholmille.

Nälkäkään ei päässyt yllättämään kisapaikalla. Siitä olivat huolehtineet Kikka Baston ja Tiina Koivu. Erityisen kiitosmaininnan ansaitsi se, että paikalle oli varattu myös kermaa kahvin kera.
Miellyttävää oli myös se, että paikalla oli puolisen tusinaa seuramme junioreita ottamassa mittaa vanhuksista. Tulevaisuus näyttää hyvältä!

Osanottoa harvensi poikkeuksellisen pitkä viikonloppu, joka vielä kaiken lisäksi oli aurinkoinen – silti 34 paikalla – hyvä ESRC!
Kilpailun johtajina toimivat Ilkka Forsell ja Jarkki Jaakkola (Sami Lahtisen joutuessa yllättäen ulkomaan työkomennukselle)

Voittajia viidessä luokassa:

n_kunto_2007.JPGn_kilpa_2007.JPGm50_2007.JPGm40_2007.JPGm_kilpa_2007.JPG

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja