Kuukausiskabat lähestyvät!

Kauden seuraavat ESRC:n Kuukausiskabat pelataan lauantaina seuraillassa 18.12.2010 alkaen klo 14.45! Mukaan toivotaan jälleen KAIKKIA jäseniä, sillä kaikille yritetään järjestää oman tason mukaista peliseuraa.

Pelisysteemi on sama kuin aina ennenkin, eli n. 5 pelaajan tasolohkoissa paras kolmesta. Pisteet lasketaan ja menestyjät saavat nimensä näkyviin nettisivuilla ja rankingissa, mutta homma ei ole totista, joten jos et vaikka ehdi/halua pelata kuin 1-2 ottelua, tule silti mukaan!

HUOM tämän kauden kuukausiskabojen tuloksista tehdään tilastot ja kauden lopussa palkitaan ansioituneita!

Ja taas kerran muistutan, että TULKAA AJOISSA (14:45 tai ainakin ennen kolmea) – lähes joka kerta joku tulee myöhässä ja kaikki menee sekaisin ja lohkoja joutuu vääntämään ja kääntämään niin maan perusteellisesti. JOS epäilet että saatat myöhästyä tai tulee kiire, lähetä etukäteen mulle mailia tai tekstiviesti, että olet tulossa, niin laitan sinut johonkin lohkoon ja sitten saat myöhästellä ihan rauhassa.

Lisätietoja:
Kuukausiskabainfo
topias.aalto@esrc.fi
0504908873

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja