Tervetuloa Ollin näytösotteluihin jouluviikolla!

Tiistaina 21.12.2010 klo 19 näytösottelu: Olli Tuominen (PSA21) ja Daryl Selby (PSA13) Esport Centerissä. Liput 10€, VIP-liput 60€, juniorit ilmaiseksi! Toinen ottelu keskiviikkona 22.12.2010 klo 19 Merihaan Pallohallissa.

Lue tästä Ollin terveiset:

Hyvä squashkansa,

Joulun perinteikäs näytösotteluperinne saa jälleen jatkoa, kun vastustajakseni Suomeen saapuu maailmanlistan 13., Englannin Daryl Selby.

Tarjolla on jälleen kaksi huipputason ottelua, joista ensimmäinen pelataan Esport Centerissä ti 21.12. klo 19.00 ja toinen Merihaan Pallohallissa ke 22.12. klo 19.00.

Aikaisempien vuosien tapaan Esport Centerissä pidetään jälkipelitilaisuus, johon ovat tervetulleita kaikki VIP-lipun lunastaneet. Lisäksi heille aukeaa mahdollisuus päästä pelaamaan kaksikon kanssa ennen ottelua.

Merihaan Pallohallissa ilta jatkuu kaikkien lippunsa lunastaneiden kanssa vauhdikkaasti HSRC:in kerhohuoneessa live-musiikin tahdittamana.

Esportin otteluun liput myydään paikan päällä hintaan 10 €. JUNIORIT ILMAISEKSI! Vip-lippuja voi varata erikseen hintaan 60 €, mitkä sisältävät sekä mahdollisuuden pelata molempien kanssa ennen ottelua että VIP-tilaisuuden tarjoiluineen.

Merihaan istumaliput ovat 20 € ja seisomapaikat 10 €. Huom! nämä liput sisältävät myös pelin jälkeiset jatkot kerhohuoneella pikkunaposteltavan ja musiikin kera. Etenkin Merihaan liput on tavallisesti myyty loppuun nopeasti, joten paikkavaraukset on hyvä suorittaa ripeästi.

Sponsoripaketteja, VIP-lippuja sekä Merihaan paikkalippuja voi tiedustella ja varata sähköpostitse osoitteesta olli@ollituominen.com tai soittamalla 050 537 9279. Esportin istumapaikkoja, vip-lippuja lukuun ottamatta, ei voi varata.

Joulua ja otteluita odotellen,

Olli

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja