28. ”Törkeän paikan”-leiri

Järjestyksessä 28. ”Törkeän paikan”-leiri pidettiin Vierumäellä 30.3-1.4.2007.

Mukana oli 13 peluria; Pia Mäki-Kokkila, Marianne Puustinen, Lotta Bergman, Yrsa Seren, Hannele Jokisalo, Johanna Mäkelä, Ville Salkala, Vellu Passinen, Janne Heikkinen, Kartsa Lehtola, Ilkka Forsell, Olli Koskiniemi ja Jarkki Jaakkola.

Perjantaina 30.3 pelattiin jo squashia. Toisen kentän lattia oli korjattu, mutta tilalle oli asennettu lakattu parketti. Saunat lämpisivät ja löylyt olivat maittavat. Alkuillasta vaihdettiin kuulumisia ja klo 22 siirryttiin Country Clubille ”parantamaan squashmaailmaa”. Nukkumaankin päästiin kohtuuaikaisin.

Lauantaina 31.3 alkoi urheilu todenteolla. Squashia väännettiin aina klo 14 saakka, jolloin siirryttiin Kaskelan lentiskentälle. Tunnin lentisottelu päätyi tasatilanteeseen 2-2. Ja sitten takaisin squaskentille. Kello 17 alkoivat hieronnat (10h) ja sitten saunaan. Kello 20 alkoi iltaohjelma, joka oli tällä kertaa kohdennettu naispuolisille osanottajille. Jalkapohjahierontaa 10 min. Tytöt arpoivat hierojat ja sen lisäksi hieronnan aikana tarjoiltiin tytöille kuohuviiniä. Ohjelmanumero sai kiitosta naispelureilta. Musiikkina soi Ramstein ja Elton John. Ja sitten taas Country Clubilla tanssimaan.

Sunnuntaina 1.4 kerrattiin edellispäivän aikaansaannoksia sekä urotekoja urheilun saralta. Etenkin Janne sai kehuja terävistä otteistaan. Ilkka ja Rock-Ola pohtivat siirtyvänä pysyvästi pelaamaan puumailoilla – niin hyvin se sujui! Kello 12 lähdettiin siirtymään takaisin kotipuoleen – paikat kylläkin hellinä – kiitos hyvien hierojien.

miespelureita.JPGlottamarianne.JPGjohannahannele.JPG
kuoharit.JPGkartsajohanna.JPGjarkkilotta.JPGhannelevellu.JPGhieronta.JPGjannemarianne.JPG

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja