Toinen Huimala Junior Squash Open pelattiin 13.11.2010

Syksyn toinen Huimala Junior Squash Open pelattiin lauantaina 13.11.2010. Paikalle saapui ennätykselliset 56 junioria (40 poikaa ja 16 tyttöä). Pelejä pelattiin kaikkiaan 15:ssä lohkossa ja Esport Centerin kaikilla kymmenellä kentällä. Reilut 20 osallistujaa pelasi alle 9-vuotiaiden lohkoissa, mutta muihinkin ikäluokkiin löytyi mukavasti osallistujia.

Suuri osa pelaajista oli ilmoittautunut kisoihin ennakkoon näille nettisivuille, mikä lyhensi lohkojen laatimiseen tarvittavaa aikaa, kun osa lohkoista oli valmiina jo perjantai-iltana. Jatkossa ESRC toivoo ennakkoilmoittautumisen lisääntyvän entisestään.

Tällä kertaa perhelipulla palkittiin perhe Lehtinen, josta mukana oli kaksi pelaajaa, Antti ja Aino sekä isä-Timo, joka ohjasi pelejä kolmella kentällä. Toinen perhelipun saaja olivat Lehikoisen Anni ja Ida, jotka käyttäytyivät tälläkin kertaa esimerkillisesti kentällä ja kentän ulkopuolella.

Lämpimät kiitokset jälleen kaikille niille vanhemmille, jotka olivat mukana auttamassa Huimalan 2. osakilpailussa! Kiitokset myös Esport Centerille squashkentistä sekä Huimalalle palkinnoista. Kaikki nämä elementit yhdessä mahdollistavat mukavan ja liikunnan pariin innostavan tapahtuman espoolaisille junioreille.

Syksyn viimeinen osakilpailu on la 18.12. klo 9.45-13.15. Silloin kaipaamme taas juniorien vanhempia auttamaan osakilpailun läpiviennissä. Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja Huimala-kisaan liittyen tai haluat ilmoittautua avustajaksi seuraavan osakilpailuun, niin lähetä viestiä: info@esrc.fi.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja