Kuukausiskabat pelattu

Tämän kauden ensimmäiset ESRC:n kuukausiskabat pelattiin lauantaina 9.10. Skaboissa oli tällä kertaa useita hieman poikkeavia piirteitä. Ensinnäkin lohkojaosta tuli vähän erikoinen, koska muutama pelaaja ilmaantui paikalle, kun pelit oli jo saatu käyntiin, ja sitten jouduttiinkin sekoittamaan koko pakka uusiksi. Luulisin, että kaikki kuitenkin pääsivät pelaamaan ainakin jokusen tasaisen pelin. Tänään kokeiltiin joissain peleissä vaihtoehtoista pisteenlaskutapaa: paras viidesta, erät 7 pisteeseen.

Erikoista tämän kertaisissa skaboissa oli myös se, että vaikka seuran aktiivijäsenistä huomattava osuus oli Vierumäellä leireilemässä ja Merihaassa kisailemassa, silti saatiin aikaiseksi kuukausiskabojen osallistujamääräennätys, 18!

Tällä kertaa oli oikeastaan kaksi kärkilohkoa. A-lohkon kärkitaistelussa Krisu Rautiainen voitti Tuomo Pohjamiehen tasaisen väännön jälkeen 2-1. B-lohkossa pelasivat Topias Aalto, Janne Niutanen, Harry Lilja ja Harri Pohja. Topias voitti Jannen ja Harryn, kaikki muut pelasivatkin sitten mukavasti ristiin, paitsi Topiaksen ja Harrin peli jäi pelaamatta. Lopuksi pelattiin vielä haastematseja lohkojen kärkinimien välillä: Krisu ja Tuomo joutuivat taipumaan Topiaksen pelivireen edessä. Järjestäjä on ihmeissään oman pelinsä loksahtamisesta kohdalleen – eräsuhde tänään 9-0!

C-lohkossa Hessu Hassinen oli rautaa ja voitti kaikki, vaikka herrat Sundman, Dahlberg ja Nurminen antoivat kyllä tiukan vastuksen.

D-lohkossa pelasi neljä kuukausiskabojen ensikertalaista: Nea Falck, Jenni Vähämaa, Samuli Sainio ja Eerik Salminen. Jätkät vetivät pidemmän korren: Samuli voitti lohkon, ja Nea oli tyttöjen välisessä kohtaamisessa kovempi.

Kiitos osallistujille, oli hauska pelata! Alla liitteenä vielä kaikki tulokset.

KUUKAUSISKABAT-IV – tulokset

Yksi vastaus to Kuukausiskabat pelattu »»


Kommentit

    WordPress › Virhe

    Sivustollasi on ollut kriittinen virhe.

    Lue lisää virheiden löytämisestä WordPressissä.