5. Jaffa-cup Espoonlahdessa

Lauantaina 3.3.2007 saapui Espoonlahden squashhallille 18 junioria – joista 12 ESRC:ta – kilvoittelemaan jaffa-palkinnoista.
Joanna tauchi ja Karoliina RintamäkiCessi ja Basse LiljaEmilia Korhonen

Kisan läpiviennistä vastasi tällä kertaa Hameed Ahmed. ESRC:ta paikalla olivat; Joonas Kylliäinen, Joni Jaakkola, Joanna Tauschi, Karoliina Rintamäki, Sonja Husgafvel, Emilia Korhonen, Linda Julin, Kasper ja Rasmus Koivu, Lassi Leppänen, Cessi (10v.)ja Basse Lilja (8v.).
Sarjoissaan voiton nappasivat; Karoliina Rintamäki (T15), Kasper Koivu (P15), Rasmus Koivu (P13), Cessi Lilja (T11) sekä Basse Lilja (P11). T13 luokan voiton jakoivat Sonja, Emilia ja Linda, jotka pelasivat ristiin ja päätyivät samoihin pisteisiin. P17 luokan voitti rutiinilla ikäluokkansa Suomen ykkönen – Joonas Honkanen (MyyrSQ). Toiseksi tuli Joni Jaakkola ja kolmas oli Joonas Kylliäinen.
Jos ”Herrasmies”-palkinto olisi ollut jaossa oli se mennyt ehdottomasti Lassi Leppäselle. Jokaikinen kerta Lassi ilmoitti itse epäselvissä tilanteissa, että hän ”teki virheen” tahi ”minun palloni oli vanha” – todella upeaa katsella tätä. Ehkäpä iloisimmat voittajat löytyivät Liljan perheestä. Niin Cessi kuin Bassekin olivat kuin ”Hangon keksit” kantaessaan palkinto jaffojaan.
Vanhemmista paikalla kannustamassa olivat Tape Koivu, Kirsi Paakkari, isä-Tuomi, Harri Lilja ja Jarkki Jaakkola

Sonja HusgafvelRasmus KoivuLinda JulinKoivu, Pelkonen, Lilja ja ÄijänenHameed Ahmed

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja