Naiset SM-sarjan kärjessä

Esrc:n naisten I-joukke on johtanut SM-sarjaa kauden alusta lähtien. Nyt kun 4 kierrosta (8 ottelua) on pelattu, on ero sarjassa toisena olevaan Tampereen joukkueeseen 3 pistettä. Kauden alussa tyttöjen omien kaavailujen mukaan pahimpana uhkaajana mestaruudelle pidetty Mikkeli on jäänyt jo neljän pisteen päähän sarjakärjestä.

Runkosarjan voitto ja näinollen Suomen Euro Cup edustus häämöttää hyvin lähellä, kaksi sarjakierrosta on vielä jäljellä. Maaliskuun lopussa Mikkelissä pelattavalla kierroksella Pia Ojala, Laura Aalto-Setälä ja Sanna Mantere kohtaavat Mikkelin sekä Järvenpään naisjoukkueet. Runkosarjan viimeisenä pelipäivänä 14.4. ratkaistaan siis Euro Cupiin lähtevä joukkue. Tällöin Sanna, Pia, Laura sekä Malesiasta kotiin palaava ja joukkueen kokoonpanoon liittyvä Tiia Knuutila kohtaavat Esrc:n II-joukkueen sekä Tampereen joukkueen.

Viime syksynä Euroopan 6:nneksi parhaaksi sijoittunut Esrc:n naisjoukkue lähtee viimeisille SM-liigakierroksille kovalla tsempillä ainoana tavoitteenaan voitot kaikista jäljellä olevista peleistä. Runkosarjan jälkeen pelataan play-offsit, josssa tavoitteena mestaruus.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja