SM-LIIGA; Miesten ESRC II Espoonlahdessa

ESRC:n miesten II-joukkue pelasi liigakierroksen Espoonlahden squashhallilla 17.2.2007.

Voitokas Sami Lahtinen

Johtuen hiihtolomasta ja runsaista sairastumisista joukkueen runkopelaajista pelaamassa olivat Petteri Siren, Sami Lahtinen ja Tuomo Pohjamies. Vakiokokoonpanosta poissa olivat Mikael Siren, Tero Timberg, Ville Salkala ja Harri Lilja. .

Ensimmäisessä ottelussa 4.pelaajana oli Mika Hepokorpi ja toisessa ottelussa Rankku Dahlberg. . Ensinnä vastassa oli NääsSQ:n I joukkue Tampereelta, jolle ESRC II hävisi 1-3. Voiton toi hyvällä pelillä 3. paikkaa pelannut Sami Lahtinen 3-0. Petteri Siren pelasi 1.pelaajien ottelussa näyttävästi. Useat virheet hyvissä paikoissa käänsivät ottelun erin 3-1 Teemu Sainion voitoksi. Mika (joka sai tiedon pelaamisesta 45 minuuttia ennen matsia) saapui hallille ilman mailoja (jänteet kaikista poikki) pelaten Jarkin mailoilla. ”Stopparit eivät onnistu minulta näin kevyillä mailoilla” totesi Mika Ari Kuopalle hävityn 0-3 pelin jälkeen. Peliä väritti Mikan helpohkot virheet hyvissä paikoissa. NääsSQ:n ”vanha kettu” Krister Koivula voitti Tuomo Pohjamiehen 3-0. Tuomo teki myöskin huomattavan paljon virheitä.
Toisena vastaan asettui MetroSQ I Helsingistä. ESRC II hävisi 0-4. Lähimpänä voittoja olivat Tuomo Pohjamies Kentsu Wennströmiä vastaan (1-3) ja Rankku Dahlberg (1-3) Terho Käköstä vastaan. Tuomo oli terästäytynyt edellisestä tappiosta ja pelasi aika-ajoin loistavasti. ”Vanha sotaratsu” Rankku Dahlberg (edellisestä liigapelistä n. 20 vuotta) intoutui todelliseen taisteluun. 0-2 tilanteessa Rankku voitti kolmannen erän ja johti neljättä jo 7-5 häviten sen kuitenkin. ”Hyvä peli kuitenkin” totesi aina ”herrasmies” Rankku. Upeaa oli katsoa Petteri Sirenin (17v.) peliä – nuoriherra on taas sitten muutaman kuukauden mennyt hienosti eteenpäin vaikkakin kaksi tappiota selvästi kismitti Petteriä. Kaiken kaikkiaan pelit sujuivat mukavasti hyvässä hengessä. Erityisen mukavaa oli taasen tavata NääsSQ:n aina mukavia pelureita Tampereelta.