Pia Ojala naispelaajien ammattilaiskisaan

Mikkelissä pelataan naisten ammattilaisturnaus ”Savcor Finnish Open for Ladies” 16.-19.3.2007. ESRC:n naispelaajalle Pia Ojalalle on järjestäjä anonut ”villiä korttia”. Pääsarjaan on päässyt suoraan Elina Kononen (joka on lunastunut ammattilaislisenssin). ”Villiä” korttia on järjestäjä esittänyt myös Jutta Tuunaselle (MiSQ) ja Saara Valtolalle (MiSQ). Kilpailu on ainoa naisille tarkoitettu ammattilaisturnaus Suomessa. Kilpailun järjestää Mikkelin squashseura vahvana tukenaan ESRC:n Kari Lehtola (joka asuu siis Mikkelissä)

  2 vastausta to Pia Ojala naispelaajien ammattilaiskisaan »»


  Kommentit

  1. Kommentoija jarkki | 12.02.2007 klo 22:24:44

   Onnittelut Pia!

  2. Kommentoija jarit | 22.02.2007 klo 16:43:45

   Oikea tulkinta Savcorin kaavioista lienee se, että Elina Kononen on saanut wild cardin pääsarjaan. Pia Ojala, Jutta Tuunanen ja Saara Valtola taas ovat päässeet local playereinä karsintaan.

   Villillä kortilla kisassa mukana olevan on oltava ammattilaisjärjestön (tässä: WISPA) jäsen, sen sijaan paikallispelaajien ei tarvitse järjestöön liittyä.

   Villin kortin voi saada vain kerran kalenterivuodessa, joten esimerkiksi ESRC:n Matias Tuomi, joka pelasi villillä kortilla Norjan PSA-turnauksessa, ei voi tällä tavalla päästä mukaan syksyllä Mikkelissä mahdollisesti pelattavaan PSA-turnaukseen.


  Kommentoi artikkelia »»

  Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja