Squashliiga 3

Tulevana lauantaina 13.1.2007 pelataan taas liigaa. Naisten I-joukkue lähtee hakemaan Järvenpäästä pisteitä pitääksen SM-sarjan kärkipaikan sekä lisätäkseen etumatkaansa kakkosena olevaan TSK:hon. Naisten II-joukkue pelaa myös Järvenpäässä, III-joukkue Helsingissä.
Miesten I-joukkue kohtaa Merihaassa LahtiSq:n sekä Hsrc:n. Matias on palannut Australiasta vahvuuteen ja odotuksissa on, että joukkue saa voittoja ja kipeästi tarvitsemiaan pisteitä noustakseen sarjataulukossa.
Miesten III-joukkue matkaa Kuusankoskelle. Muut miesten joukkueet eivät pelaa tällä liigakierroksella, vaan seuraavan kerran 17.2.2007.

  2 vastausta to Squashliiga 3 »»


  Kommentit

  1. Kommentoija Ville | 14.01.2007 klo 17:17:11

   No tulihan niitä voittoja miesten ykkösjengille. Matias oli tietenkin suvereeni ykköspaikalla. Niinpä sekä Juha ”Rambo” Raumolin (HSRC) että Heikki ”Hege” Mustonen (Lahti) kaatuivat selkeästi. Peku hoiti HSRC:n Mikko ”Luumu” Laakkosta vastaan toisen arvokkaan voiton luvuin 3-2 ja muiden hävitessä pisteet tasattiin HSRC:n kanssa 2-2.

   Lahtea vastaan voittoisia olivat Matiaksen lisäksi Ville ja Kartsa. Riku Mehta ei mahtanut mitään kun allekirjoittanut pääsi pelin makuun ja hieman itsellekin yllätyksen tuli jopa helpohko 3-1 voitto. Kartsa hoiteli yllättäen Lahden Ville Sistosen tiukan 3-2 väännön tuloksena (10-8 viimeinen erä). On se hyvä, että Kartsallekin saadaan vähän itsetuntoa vaisuhkon alkukauden jälkeen ;). Peku ei tällä erää voinut Mika Monnolle mitään ja näin Lahtea vastaan hyvä voitto 3-1.

  2. Kommentoija Kari | 15.01.2007 klo 22:14:27

   Heijssan allihopa

   Vikkelä Ville kerkesikin jo näpsäkästi kirjailla miesten I joukkueen tärinät 3. liigakierroksen peleistä 13.1.07 Merihaasta. Tässä myös kapitan-Garyn muutama lisäys.

   Megalomaanista Lehtolaa ei heikohko syksy (4 kk:n nilkkatulehdus) ole juurikaan horjuttanut, mutta tunnustaa täytyy: tappio Risto Jokiselle toi hirttoköyden mieleen.

   Mutta yhtä kaikki: ESRC:n joukkue-HYPE on valtavassa kasvussa. Jäljellä on vielä kolme kierrosta ennen pleikkareita ja otteluita näin ollen 6… edelleen siis pisteitä (vähän helv_t_sti) peräti 24!!

   Kaksi joukkuetta, Mikkeli ja Helsinki, ovat karussa, mutta sitten onkin kaikki muut neljän pisteen sisällä. Viime lauantaina meni kakkosen, eli Helsingin kanssa tasan ja kolmonen, eli Lahti, kaatui 3 – 1.

   Seuraava kierros pelataan Mikkelissä 17.2., joka on myös Urheilukanavan televisiointikierros. Vastassa on liigan heikoimmat joukkueet, MyyrSq ja YlivSq. Jos onnistumme saamaan Tatu Murronmaan kierrokselle on meillä täydet mahdollisuudet viedä kaikki kierroksen 8 pistettä Esbousehen… näin pleikkaripaikka ja paikka siellä, missä ESRC:n kuuluu olla, eli auringossa, olisi lähes varma.
   … on the third day … ESRC… HITS BACK!

   Gary Gapitan


  Kommentoi artikkelia »»

  Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja