Tomi Niinimäki lopettaa valmentajana ESRC:ssa

Tomi Niinimäki
Tomi Niinimäki jättää tehtävänsä ESRC:n päävalmentajana omasta aloitteestaan lähes kymmenvuotisen yhteistyön jälkeen.

ESRC kiittää Tomppa Niinimäkeä sydämellisesti mahtavasta rupeamasta ESRC:n juniorityön parissa ja toivottaa hyvää jatkoa uusiin haasteisiin! Muistathan Tomppa, että ovi ESRC:hen on aina avoinna sinulle! Ammattitaitoiset valmentajat, työteliäät seuran toimihenkilöt, kannustavat vanhemmat ja muut yhteistyötahot sekä innokkaat ja lahjakkaat juniorit ovat se yhdistelmä, jolla espoolainen ja suomalainen squash menestyy jatkossakin.

Tällä hetkellä ainoana kotimaisena ammatikseen squashia valmentavana henkilönä Niinimäki totesi loppukeväällä, että nyt olisi hänelle sopiva aika kokeilla ihmisten mielenkiintoa lajiin muualla.

”Aika monta vuotta tuli ESRC:n ja varsinkin Jarkin kanssa töitä paiskittua ja nyt vaan tuli sellainen fiilis, että olisi korkea aika kokeilla muuallakin, josko sitä saisi samanlaista hypeä aikaiseksi”, Niinimäki kommentoi. ”Hyvillä mielin voin katsoa taaksepäin ja todeta, että paljon hyvää ollaan saatu porukan kanssa aikaiseksi ja seura jää ehdottomasti vahvassa vedossa seuraajalleni”.

”Haluan vielä kiittää kaikkia niitä lukuisia henkilöitä, jotka olivat mukana auttamassa espoolaista ja suomalaista squashia – jälki on aivan varmasti kaikkien nähtävillä vielä pitkään. Toivottavasti ESRC jatkaa samalla tiellä kotimaisen squashin tienviitoittajana”.

ESRC tiedottaa nettisivuillaan pian uudesta päävalmentajastaan.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja