Olli Tuominen EM-pronssille!

Olli Tuominen teki lauantaina 29.5.2010 suomalaista squashhistoriaa voittamalla pronssimitalin henkilökohtaisissa EM-kilpailuissa Saksan Saarbrückenissä. Tuominen on ensimmäinen suomalainen, joka on aikuisten tasolla voittanut henkilökohtaisen arvokisamitalin. Pronssiottelussa suomalainen kaatoi Unkarin Mark Krajcsakin, maailmanlistan 46., erin 3-1 (10/12 11/7 11/4 11/5). Lisätietoja Squashliiton tulospalvelusta.

Kisoissa aiemmin:
Saksan Saarbrückenissä pelattavissa henkilökohtaisten EM-kilpailujen puolivälierissä Olli Tuominen voitti iltaottelussa maailmanlistan 11:n, Hollannin Laurens Jan Anjeman 3–1 (8–11, 11–5, 11–7, 11–8). Perjantain välierässä vastaan on todennäköisesti tulossa maailmanlistan 8., Thierry Lincou. Lisää otteluista Squashliiton tulospalvelusta sekä Helsingin Sanomista.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja