34. TP-leiri 9.-11.4.2010 Vierumäellä

9 seura-aktiivia kokoontui luomaan seuramme strategiaa tuleville vuosille Vierumäelle 9.-11.4.2010. Mukana olivat Kirsi Paakkari, Katariina Berggren, Jonna Kinnunen, Tiia Östman, Tero Timberg, Tuomo Pohjamies, Jammu Saari, Patrik Nyström ja Jarkki. Lisäjännitettä toi samanaikaisesti squashliigan SM-finaalit Mikkelissä, joiden tulospalvelua seurattiin leirillä kiihkein ja pelonsekaisin tuntein. Lopussa kiitos seisoi, kun miehemme ottivat kultaa ja naiset pronssia. Miesten I-joukkue; Matias Tuomi, Rasmus Hult, Janne Järvinen ja Tatu Murronmaa vastaanotettiin ”mailakunniakujalla” Vierumäellä 10.4 klo 21.00.
002_crop

Leiri sisälsi perinteisesti raivokkaat squashottelut jo perjantai-iltana. Kovimmasta suorituksesta vastasi avausottelussa Jarkki, joka tykitti Tero Timbergin laulukuoroon heti ensimmäisessä ottelussa 3-2. Leirin johtajan naama oli näkemisen arvoinen – ilosta. Lauantaina pelit alkoivat klo 12 päättyen klo 17 urheiluhierontaan. Pelien lomassa oltiin useampaan otteeseen suorassa yhteydessä I-joukkueen kapteeniin Kari Lehtolaan Mikkeliin, joka raportoi värikkääseen tyyliinsä ottelu ottelulta pelien etenemistä. Miesten I-joukkue vastaanotettiin raikuvin hurraahuudoin pimenevässä illassa klo 21. Etenkin Ruotsin vahvistuksemme Rasmus Hult oli erittäin yllättynyt vastaanotosta sekä taikomistamme runsaista tarjoiluista. Ilta kruunattiin Country Clubilla. Tiian ottaessa mikrofonin illan juontajalta ja päästyään ääneen yhtyi koko ravintolayleisö raikuviin suosionosoituksiin kuultuaan, että paikalla olivat uunituoreet Suomen squashmestarit 2010.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja