UB Omaisuudenhoito Cup ESRC:n osalta juniorien varassa.

ESRC vastasi mallikkaasti 28.-29.10. pelatun UB Omaisuudenhoito Cupin järjestelyistä. Pelikentille mukaan lähti tosin pääosin juniorit kun terävin konkarikärki kärsi ilmeisesti matkaväsymyksestä.

Ykköskaaviossa mukana olivat Iiro Stubin ja Mikael Siren. Kumpikaan ei selvinnyt lohkostaan jatkoon, vaikka Mikael voitti kirkkaasti sekä HSRC:n Tommi Lindin, että Venäjän Viacheslav Pertilievin. Sq-88:n Petteri Tiitinen oli kuitenkin Mikaelin lohkon vahvin.

Kakkoskaaviossa Petteri Siren joutui tunnustamaan ESQ:n nopean Paul Piikin paremmakseen vaikka toinen erä oli jo kotona 8-1 lukemin. Paul pisti kuitenkin lisää löylyä, johon Petteri ei enää saanut vastattua. Lohkostaan Petteri kuitenkin hoiti kunnialla kotiin ottelun Haminan Esa Forsmania vastaan. Kakkoskaavion D-lohkon voittajaksi selvisi lupaavasti uutta nousua hakeva Pasi Penttilä. HSRC:n Jarmo Karjala putosi jatkosta kun Pasin suoraviivainen peli ja muutamat nikit sekoittivat Jarmon konseptin. Semifinaalissa Pasilla ei kuitenkaan ollut enää paukkuja ikinuorta Mankku Lindholmia vastaan ja taisi siinä vähän Pasin fysiikkakin pettää. Pronssiottelusta kuitenkin jäi kotihallille mitali, kun Paul Piik ei päässyt enää sunnuntaina pelipaikalle.

Kolmoskaaviossa ESRC:n juniorit hakivat tarpeellisia kilpailukokemuksia, mutta jatkoon nousu ei vielä sattunut kohdalle. Erkka Aalto-Setälä, Tommi Ekholm, Topi Aalto ja Joni Jaakkola kuuluvat seuran tulevaisuuden lupauksiin. Lohkossa pelasi myös konkari Kari Aalto, mutta jatkopaikkoja ei siis irronnut tällä kertaa.

Kisan tulokset löytyvät kokonaisuuudessan liiton sivuilta

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja