Nuori Suomi -toiminta huipussaan

Nuori_Suomi_logoESRC:n Nuori Suomi-ryhmät kasvavat upeasti. Kun Mannu Salmensaari aloitti 1.8.2009 seuran junioripäällikkönä (koordinoiden mm. Nuori Suomi -toimintaa) oli ESRC:lla 2 ryhmää sunnuntaisin ja niissä oli 21 3-8-vuotiasta lasta. Nyt ryhmiä on jo 5 ja niissä lapsia 42. Uusina valmennuspäivinä ovat torstai ja lauantai. Vanhojen Nuori Suomi -valmentajien Inkku Jaakkolan, Henrika Laihon ja Jonna Vuorelan lisäksi uusina ovat aloittaneet Katarina Baston, Meri Westerberg, Mirka Kolkka, Linda Österlund, Jasmina Ollikainen ja Jannica Paananen. Lisäksi Mannun tukena aloitti sunnuntairyhmien johtajana Pia Mäki-Kokkila. Ryhmiin otetaan lisää lapsia ja lisäinfoa saa sekä ilmoittautua voi osoitteessa mannu@esrc.fi.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja