JSK II vei voiton naisten I-divisioonassa

Reele_Sille_Anete
ESRC:n naisten Blue- ja Black-joukkueet pelasivat viimeisen kierroksensa Esportissa vanhoja tuttuja vastustajiaan, JSK II:sta ja HSRC II:sta vastaan. JSK II varmisti sarjavoiton varmalla peliesityksellään. Joukkueessa (ja kuvassa vasemmalta) Reele Komi, Sille Rikko ja Anete Sokko.

Bluessa pelasivat tänään Emilia Korhonen, Tiina Koivu ja Cessi Lilja. Blackistä kentälle asettuivat Jessica Paananen, Katariina Berggren, Kirsi Paakkari sekä Raila Luhtala.

JSK II selviytyi sarjan ylivoimaiseksi voittajaksi häviten koko kaudella vain kerran, ESRC:n Bluelle lokakuun 1. kierroksella. Sarjan kakkospaikasta käytiin kovaan kamppailua ESRC:n tasavahvojen Bluen ja Blackin kesken. Black veti tällä kertaa pitemmän korren, kun pelikentille monen vuoden tauon jälkeen palannut Katariina Berggren (ent. Parkkinen) nappasi voitot sekä HSRC:n Judith Challiksesta että ESRC Blackin Tiina Koivusta. Pelitulokset Squashliiton tulospalvelusta.

ESRC:n tytöt ja naiset kiittävät kaudesta kilpakumppaneitaan. Ensi kaudella jatketaan taas!

  Yksi vastaus to JSK II vei voiton naisten I-divisioonassa »»


  Kommentit

  1. Kommentoija jarkki | 20.03.2010 klo 20:10:05

   Hieno kausi Teillä naiset ja tytöt – onnittelut!


  Kommentoi artikkelia »»

  Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja