Kuukausiskabat II

Lauantaina 13.3. pelattiin toiset kuukausiskabamme Esportin seuraillassa. Kilpapelaajia tuli paikalle suurinpiirtein saman verran kuin viimeksikin, naisia 100% lisäys eli nyt heitä oli kaksi, mutta kuntopelaajat ja juniorit puuttuivat joukosta kokonaan.

Kilpatason miehistä saatiin muodostettua kaksi kovatasoista viiden pelaajan lohkoa. Illan voittajaksi selviytyi Tero Timberg häviämättä ykköslohkossa otteluakaan. Toiseksi tuli Harry Lilja, joka hävisi vain Terolle voittaen muut ottelunsa Tapio Jokista, Iiro Stubinia ja Hannu Haanpäätä vastaan. Nämä kolme puolestaan pelasivat ristiin ja saalistivat jokainen yhden voiton. Tapsa ajoitti voittonsa jälleen ovelasti illan viimeiseen peliin ja nappasi hyvän sijoituksen ESRC:n rankingilla…

Viime kerran voittaja Patrick Nyström jouduttiin nyt järjestelysyistä laittamaan kakkoslohkoon, jossa hän otti muilta luulot pois. Muiden osalta lohko oli tasainen ja melkein kaikki pelit olivat kolmieräisiä. Vellu Passinen voitti muut paitsi Patrickin ja otti kakkospaikan. Minä itse olin kahdella voitolla kolmosena, ranskalaispelaajamme Oliver Brabant tuli lohkossa neljänneksi ja Jammu Saari joutui tyytymään jumbosijaan, vaikka pelasikin kolme äärimmäisen tasaista ottelua.

Kolmas lohko jäi hieman nololla tavalla tyngäksi. Ykkös- ja kakkoslohko saatiin saman tien näppärästi kokoon, joten Raila Luhtala ja Yrsa Serén joutuivat jäädä odottamaan lisää pelikavereita, joita ei sitten valitettavasti saapunut. Niinpä naiset pelasivat keskenään paras viidestä -ottelun, jonka Raila voitti 3-0.

Väkeä ilmestyi tällä kertaa vähemmän paikalle kuin viime kerralla. Ensi kerralla täytyy tiedotusta varmaankin tehostaa – nettisivujen reunaan saataneen kohta, joka ilmoittaa aina seuraavan skabailupäivämäärän eikä huku artikkeleiden virtaan. Ryhdyn ehkä myös ilmoittamaan tapahtumasta sähköpostitse.

Seuraavat ja samalla kauden viimeiset kuukausiskabat ajattelin järjestettäviksi 17.4. Näin saamme sopivat kenraaliharjoitukset ennen sm-kisaviikonloppua! Toukokuussahan meillä onkin sitten aivan oikeat seuran mestaruuskilpailut, joten kuukausiskaboja ei tarvita.

ESRC KUUKAUSIKISAT II – Tulokset 

ESRC RANKING TOP40 / 13.3.10

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja