Naisten Blue ja Black Järvenpäässä

ESRC Blue ja Black Jarvenpaassa 160110 nettiin

Kuvassa takana Tiina, Yrsa, Maria & Taina ja edessä Raila, Cessi & Emilia. Naisten 1-divisioonan joukkueet Blue ja Black aloittivat Järvenpään liigakierroksen 16.1.2010 ottamalla mittaa toisistaan. Tällä kertaa Black oli vahvempi voitoin 2-1. Muuten kierros eteni melko tavalla vanhaan malliin.

JSK II eli Sille, Reele & Kirsika ottivat 2-1 voiton sekä Blackista että Bluesta. Kumpikin ESRC:n joukkue voitti HSRC II:n 2-1. HSRC:n joukkueessa pelasivat Ulla, Riitta ja Judith. JSK II jatkoi vahvaa peliään voittamalla HSRC II:n 3-0. Tarkat pelitulokset löytyy squash.fi:stä.

Pelejä tuli paljon, koska kaikki neljä joukkuetta pelasivat toisiaan vastaan, mutta järjestelyt Järvenpään hallilla toimivat hyvin, kun meille oli varattu 3 kenttää ja palvelu pelasi muutenkin. Kiitokset JSK:lle!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja