Junnujen Tonttucup 2009

Syyskauden päätti tänään sunnuntaina 20.12.2009 perinteinen juniorien Tonttucup. Osanottajia oli ennätykselliset 60 ja sen lisäksi sisaria, vanhempia, isovanhempia ja ystäviä. Yhteensä Tonttucup kokosi paikalle reilusti yli 100 henkilöä.Tarjolla oli suolaista purtavaa, pipareita, kahvia, glögiä ja Pepsi Maxia. Jarkki oli järjestänyt kunnon markkinat, jossa myytiin kaikkea kössiin tarvittavaa edullisesti. Joulupukki oli kunniavieraana kisojen puolivälissä ja jakoi perinteiset joulupukin muistopatsaat.

Pienemmille oli Mannun ja Nuori Suomilaisten järjestämä erittäin suosittu pallorata.

Kiitokset osanottajille ja kannustajille sekä Tonttucupin avustajille; Kirsi Paakkarille, Kikka Bastonille, Tiina Koivulle, Tape Koivulle, Mannu Salmensaarelle, Henrika Laiholle ja tietysti Jarkille. Mukana järjestelyissä oli monta junioria ja heille myös suurkiitokset.

Otteluita tuli monelle jopa yli 7, joten kunto oli koetuksella. Taitoa oli selvästi jo nuorimpien luokista alkaen ja Suomen squashin tulevaisuus näyttää siis edelleen hyvältä.

Lopuksi Tommi Ekholm pelasi Emilia Soinin kanssa huippuhyvän ottelun, jossa kummatkin osoittivat loistavaa tekniikkaa ja osaamista. Voima jylläsi tällä kertaa ja Tommi voitti. Alussa Emppa sortui virheisiin, mutta pääsi silti jatkossa hyvin mukaan peliin.

Tuloksia;
T9 (osanottajia 2)
1. Aino Huiskonen
2. Lisa Koivu

T11 (osanottajia 6)
1. Iiris Aalto-Setälä
2. Lu Cong
3. Iida Lehikoinen

T13 (osanottajia 10)
1. Nea Falck
2. Sofia Korpeinen
3. Maija Hakkila

T15 (osanottajia 4)
1. Emilia Soini
2. Emilia Korhonen
3. Cessi Lilja

P9 (osanottajia 4)
1 Niko Ollikainen
2. Jesper Järvensivu
3. Santeri Poussa

P11 (osanottajia 6)
1. Basse Lilja
2. Nikke Kankaanpää
3. Antti Vuorenmaa

P13 (osanottajia 10)
1. Basse Lilja
2. Niklas Kankaanpää
3. Toni Hautala

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja