Näytösottelut Tuominen-Anjema Esportissa ja Merihaassa 18.-19.12.2009!

Viime vuonna suuren suosion saaneet näytösottelut saavat jatkoa. Kaksi ottelua, joista ensimmäinen pelataan Esport Centerissä perjantaina 18.12.09 klo 19.00 ja toinen Merihaan Pallohallissa lauantaina 19.12.09 klo 18.00. Tarjolla on jälleen 2 huippuluokan ottelua, missä vastakkain asettuvat maailman listan 17., Hollannin Laurens Anjema ja Olli Tuominen.

Perinteitä vaalien Merihaassa pelattu näytösottelu jatkuu kaikkien lipun ostaneiden osalta HSRC:in kerhohuoneessa musiikin ja pikkunaposteltavan kera. Myös Esport Centerissä vippilipun ostaneille on tarkoitus järjestää lyhyet jälkipelit alakerran kabinetissa. Tapahtuman sponsoreille sekä vip-lipun ostaneille avautuu lisäksi tilaisuus päästä kaksikon kanssa kentälle ennen molempia otteluita.

Esportin otteluun liput myydään paikan päällä hintaan 10 euroa. Vip-lippuja voi varata erikseen hintaan 50eur, mikä sisältää mahdollisuuden pelata meidän kanssa ennen ottelua sekä tilaisuuden ottelun jälkeen. Esportin otteluun junioreilla ilmainen sisäänpääsy tyhjille paikoille!

Merihaan liput ovat 20eur, seisomapaikoille pääsee 10 eurolla. Huom! Nämä liput sisältävät myös pelin jälkeiset jatkot kerhohuoneella naposteltavan ja musiikin kera. Vip-lipun hinta on 50eur. Etenkin Merihaan liput on tavallisesti myyty loppuun nopeasti, joten paikkavaraukset on hyvä suorittaa ripeästi.

Sponsoripaketteja, vip-lippuja sekä Merihaan paikkalippuja voi tiedustella ja varata meilaamalla olli@ollituominen.com tai soittamalla 050-5379279. Esportin istumapaikkoja vippiä lukuun ottamatta ei voi varata etukäteen.

Joulua ja otteluita odotellen,

Olli

Lisätietoja näytösotteluista

www.ollituominen.com

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja