ESRC:n Kari Lehtola palkittiin

Kari Lehtola valittiin lauantaina 14.11.2009 Akavan Erityisalojen Vuoden osaajaksi. Lehtola työskentelee sivistystoimentarkastajana Itä-Suomen lääninhallituksessa.
kari_lehtola

Lehtola palkittiin poikkeuksellisen tarmokkaasta ja yhteistyöhenkisestä, yli hallintorajojen ulottuvasta työstä sivistyksen ja kulttuurin hyväksi. Lehtolalla on laaja-alainen näkemys sivistyksen merkityksestä ja tarpeesta yhteiskunnassamme. Hän on yhteistyössä eri tahojen kanssa kehittänyt asiantuntevaa, laadukasta ja kustannustietoista opetushenkilöstön täydennyskoulutusta, joka on vaikuttanut vahvasti koko Itä-Suomen läänin sivistystoimen kehitykseen.

Tunnustuksella halutaan nostaa esille myös virkamiehen tuloksekas ja innostunut työ aikana, jolloin valtionhallinnossa työskenteleviä kuormitetaan osin henkilöstön asemaa heikentävillä mittavilla uudistuksilla kuten alueellistamishankkeella ja tuottavuusohjelmalla.
Vuoden osaaja -palkinto jaettiin Akavan Erityisalojen syysliittokokouksessa Porvoossa 14. marraskuuta 2009. Tunnustuksella palkitaan liiton jäsen, joka on merkittävästi edistänyt omaa ammatti- tai koulutusalaansa, hyödyntänyt työssään erityisen korkeatasoista osaamistaan tai ansioitunut tutkimuksellisesti tai taiteellisesti omalla alallaan. Palkinnon lahjoittaa OP-Pohjola-ryhmä.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja