Matias Tuomi ”Austrian Openissa” 19.-22.10.2009

Matias Tuomi aloitti ”Austrian Openin” (6000 USD) hienosti Wienissä. Ensimmäisessä ottelussa Matias voitti slovakialaisen Marek Manikin 3-0, 13-11,11-4,11-1. ”Alkujännityksestä pääsyä peli sujui ihan hyvin. Peli oli paria palloa lukuunottamatta hyvin hallussa ja kaveri alkoi hänelle kovan ensimmäisen erän jälkeen hyytyä.”
Huomenna vastassa on edellisestä kisasta tuttu Neil Cordell joka pelaa tasaisen vahvaa englantilaista kössiä. kova vääntö tiedossa!
Neil Gordell
Neil Cordell otti voiton Matiaksesta erin 3-1 (11-7, 11-8,9-11,12-10). Ylivieskan Heke Mustonen selvitti tiensä pääsarjaan. Itse ottelua Matias kommentoi seuraavasti; ”Ottelu oli kierroksen pisin ja kesti 65minuuttia. Vastustaja pelasi tosi hyvin ja minulla puolestaan peli oli vähän ailahtelevaa. Ottelu ratkesi pariin tiukkaan pisteeseen kolmannen ja neljännen erän lopuissa. Peli oli kokonaisuudessaan aika rikkonaista, kun molemmat halusivat lyödä paljon eteen ja sitten oltiin vähän toistemme liikkumisreiteillä joten lettejähän siitä kertyy. Harmittaa paljon kun viime aikoina on tullut vähän liikaa tiukkoja häviöitä, mutta oikeiden asioiden harjoittelulla pelit varmaan kääntyy ja kehitystä tapahtuu”!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja