Tulossa: World Masters 23-28.8.2010 Kölnissä

courti
World Masters 2010 eli seniorisquashin MM-kisat järjestetään 23-28.8.2010 Kölnissä Saksassa. 24.11.2009 ilmoittautuneita on jo huikeat 243. Nyt kerätään lähtijöille tiedoksi listaa ESRC:läisistä, jotka suunnittelevat kisamatkaa. Ilmoittaudu mukaan, jos olet lähdössä! Odotettavissa on jälleen ikimuistettava squashtapahtuma ja Suomesta kisoihin ollaan lähdössä sankoin joukoin. Todennäköisesti kysymyksessä ovat jälleen maailman suurimmat squashkisat. Edellisten kisojen osanottajamäärä Uudessa-Seelannissa oli 732 pelaajaa (499 miestä ja 233 naista) ja tämä määrä on vaarassa rikkoutua.

Matkaan on syytä varata n. viikko, sillä plate-sarjoja on niin monta, että käytännössä pelataan joka sijasta. Ilmoittautuminen kisoihin päättyy 11.7.2010. Paikan päälle olisi hyvä saapua viimeistään 22.8.

ALUSTAVA KARTOITUS ESRC:n LÄHTIJÖISTÄ
Ilmoita tästä oletko lähdössä mukaan ja katso samalla kuka muu ESRCläinen on lähdössä kisoihin. Lista ei ole sitova, vaan ainoastaan suuntaa-antava kartoitus. Varsinaisen kisailmoittautumisen jokainen hoitaa itse!

KISOJEN KOTISIVU
Kisojen kotisivu on auki. Sivuille pääsee täältä .

KILPAILUSARJAT
Kisat pelataan sekä miesten että naisten osalta seuraavissa sarjoissa; 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, 70+ jne. Osanottomaksu on n. 100EUR. Kilpailulisenssiä ei tähän saakka ole tarvittu näissä kisoissa. Sellainen on kuitenkin hyvä ottaa loukkaantumisen varalta. Suomen Squashliiton harrastajalisenssi (H) sopii hyvin tähän tarkoitukseen ja maksaa 30EUR kaudessa. Sillä saa pelata seniorikisoja ja liigaa 2-divisioonassa. Lisenssikausi alkoi 1.9.2009 ja loppuu 31.8.2010, joten kisat ja kisoihin valmistelu mahtuvat sopivasti lisenssin piiriin.

HALLI
Kisat pelataan pääasiassa Kölnin esikaupungissa sijaitsevassa ACR Sportcenter -nimisessä hallissa. Hallilla on 15 korkeatasoista ASB-kenttää, joista yksi on lasikenttä. Osanottajamäärästä riippuen on mahdollista, että toinenkin halli on käytössä. Kuljetukset hallien ja hotellien välillä toimivat varmasti Kölnissäkin hyvin.

LENNOT
Düsseldorfiin lentävät suoraan Air Berlin ja Finnair. Düsseldorf sijaitsee n. 40 km Kölnistä ja sinne pääsee kätevästi lentoasemalta junalla. Nyt varattuna lentolippu maksaa halvimmillaan 58EUR Air Berlinillä. Finnairin ”normaalihinta” kaksi kuukautta etukäteen varattuna on 232EUR.

HOTELLIT
Virallisille kisasivuille tulee lukuisia vaihtoehtoja hosteleista viiden tähden hotelleihin. Hotellien hinnat ovat Saksassa edullisia. Jaetussa kahden hengen huoneessa hyvätasoisessa kolmen tähden hotellissa hinnaksi tulee alkaen 35EUR/hlö sisältäen aamiaisen. Hotellivarauksen tekemisen voi jättää kevääseen 2010.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja