Seuran vuosikokous valitsi kaksi uutta jäsentä hallitukseen

ESRC:n vuosikokous pidettiin 16. 9. Paikalle saatiin päätösvaltainen joukko seuralaisia, jotka kävivät läpi viime vuoden toiminnan ja tilit sekä ensi vuoden suunnitelmat. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Pia Mäki-Kokkila ja Kirsi Paakkari.
Tulevan kauden osalta voitaneen lisätä, että seuran budjetti ylittää ensimmäisen kerran miljoona mummon markkaa eli noin 160 000 euroa. Suurimmat rahat pyörii valmentamisessa, jonka volyymiä lisää tietysti palkatun työntekijän saaminen mukaan ja siihen kohdistuva tuki. Merkittävimmät tulonlähteet valmennusmaksujen lisäksi seuralle ovat Espoon kaupunki ja jäsenmaksut.
Hallitus kokoontui myös välittömästi valintansa jälkeen järjestäytymään. Uusista jäsenistä Kirsi Paakkari täydentää juniorivaliokuntaa (Lars Ekholm vetovastuussa) ja Pia Mäki-Kokkila seniorivaliokuntaa. Varapuheenjohtajana jatkaa Jarkki Jaakkola, rahastonhoitajana Yrsa Seren, sihteerinä Ilkka Forsell, liigavaliokunnan vetovastuussa Tero Timberg, tiedotusvastaavana Kikka Baston ja puheenjohtaja Tape Koivu. Lisäksi toimihenkilöiksi nimettiin junioripäälliköksi Mannu Salmensaari ja webmasteriksi Raila Luhtala.
Seura kiittää hallituksesta eronneita Pia Ojalaa ja Tuomo Pohjamiestä arvokkaasta panoksestaan hallitustyöhön.
Alkavan kauden osalta kannattaa nostaa esiin huhtikuun SM-kisat, jotka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Espoossa. Luvassa on siis aktiivista ja tasokasta toimintaa!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja