Olli Tuominen hävisi puolivälierissä US Openissa

Olli Tuominen on voittanut Chicagossa pelattavan US Openin (52500$) 1.kierroksella Egyptin, maailman listan 24. Hisham Ashourin 3-0.
ashour.jpg

Ottelu alkoi tasaisesti Tuomisen kuitenkin pitäessä pientä piste-eroa läpi koko erän voittaen sen lopulta tiukasti 11/9. Tasaiset pallorallit söivät egyptiläisen uskoa voittoon, mikä toi Tuomiselle toisen erän murskaluvuin 11/2. Kolmannessa erässä sama tahti jatkui eikä egyptiläisen loppurutistus tuonut enää riittävästi pisteitä. Näin erä Tuomiselle 11/7 ja koko ottelu 3-0. Ensimmäisen kierroksen voitto vei Tuomisen suoraan16 pelaajan kaaviolla pelattavassa kilpailussa puolivälieriin, missä hän kohtaa jälleen kerran maailman kuudenneksi rankatun Australian David Palmerin. Ottelu pelataan vasta perjantaina, mikä antaa Tuomiselle välipäivän. ”Ihan hyvä alku kilpailulle. Alussa hieman jännitti mitä tuleman pitää, sillä hävisin egyptiläiselle vuosi sitten samassa kilpailussa. Nyt voitto tuli kuitenkin yllättävän helposti ja ei muuta kun Palmerin kimppuun.” totesi Tuominen pelin jälkeen.

Olli Tuominen ei onnistunut yllättämään Australian maailman 6. David Palmeria US Openin puolivälierissä. Tiukan ensimmäisen erän jälkeen australialainen otti pelin ohjat käsiinsä vieden koko ottelun suoraan erin 3-0. ”Olisi pitänyt pystyä käyttämään ensimmäisen erän eräpallot hyödyksi. Se olisi saattanut muuttaa ottelun kulkua”: arvioi Tuominen ottelun jälkeen.
david-palmer.jpg

Seuraavan kilpailun Tuominen pelaa Egyptissä 19. syyskuuta.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja