Colombian Open 2009 (30 000 dollaria) – Tuominen hävisi semifinaalissa

Olli Tuominen selvitti tiensä Bogotassa pelattavan Columbia openin toiselle kierrokselle voittamalla maailman rankingin 72, Walesin Rob Sutherlandin, suoraan erin 3-0. Kahdessa ensimmäisessä erässä Sutherland onnistui ottamaan selvän johtoaseman, mutta Tuominen sai molemmissa erissä ajettua eron kiinni ottaen turvallisen 2-0 eräjohdon. Kolmannessa erässä Bogotan 2600 metrin ohut ilma alkoi vaikuttaa walesilaisen hapenottoon ja peliään parantanut Tuominen otti selvän voiton selvittäen tiensä toiselle kierrokselle.
rob-sutherland.jpg

Seuraavaksi häntä vastaan asettuu maailman lista 40, Meksikon Eric Galvez.
eric-galvez.jpg

Tuominen jyräsi tiensä välieriin Kolumbian Bogotassa pelattavassa 30000$ ammattilaiskilpailussa voittamalla pääsarjan 2. kierroksella Meksikon Eric Galvezin erin 3-0.

Seuraavaksi Tuominen kohtaa välierissä PSA 6. Australian David Palmerin.
david-palmer.jpg

Tuominen koki karvaan tappion 30000$ Columbia Openin semifinaalissa häviten David Palmerille niukasti 3-1. Ottelu alkoi australialaisen hallinnassa Tuomisen yrittäessä löytää tietään otteluun. Toisessa erässä peli tasoittui, mutta australialainen onnistui viemään vielä toisen erän niukasti numeroin 11/9. Tuominen jatkoi taistelua kahden hävityn erän jälkeen ja onnistui kääntämään kolmannen erän itselleen 11/6. Neljännessä erässä hän sortui kuitenkin turhiin virheisiin ja näin australialainen vei erän nimiinsä 11/7 ja koko ottelun 3-1.

”Harmittaa kun ei maltti riittänyt erien lopuissa”, tuskaili Tuominen pelin jälkeen.

Tuomisen kilpailut jatkuvat Chicagossa pelattavalla US Openilla 2.9.2009.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja