Jonnan Vuorelan raportti 2. kesäleiriltä 8.-12.6.2009

Kesän toinen nuorten urheiluleiri sujui Esport Centerissä mukavasti mutta nopeasti. Leirille osallistui yli 30 nuorta ja ohjaajia oli seitsemän. Leirillä ei onneksi tapahtunut mitään kummallista tai odottamattomia kommelluksia, vaan kaikki sujui hyvin. Ohjaajana oli mm. ESRC:n toiseksi paras ja Suomen kolmanneksi paras kössi-pelaaja Matias Tuomi. Matiaksen leiriviikko loppui kuitenkin aiemmin kuin muilla, koska hän lähti kössi-kisoihin Ruotsiin leirin puolivälissä.
Sää ei ollut kovinkaan lämmin viikon aikana, mutta onneksi ei sentään jouduttu olemaan kokonaisia päiviä pelkästään sisällä huonon sään takia ! Leiri huipentui squashin parissa, kun nuoret pelasivat toisiaan vastaan leirikisassa kössiä. Kaikki pärjäsivät todella hyvin !
leiri-ii-2.jpg

Leiripäivät alkoivat ja päättyivät ”lämmittelyyn” ja ”loppuverryttelyyn”
leiri-ii-1.jpg

Kysymyksiä sateli Olli Tuomiselle ja Matias Tuomelle
leiri-ii-6.jpg

Olli Tuomisen ja Matias Tuomen näytösottelu keräsi upeat aplodit!
leiri-ii-7.jpg

Onneksi päästiin myös olemaan ulkonakin!
leiri-ii-8.jpgleiri-ii-9.jpg

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja