Tommi Ekholmin raportti ESRC:n 1.kesäleiriltä 1.-5.6.2009

Kesän ensimmäinen leiri Esport Centerissä sujui loistavasti ilman suurempia ongelmia vaihtelevasta säästä huolimatta. Viikko alkoi 28 asteen helteellä ja päättyi 6-8 asteen päivälämpötiloihin. Innokkaita leiriläisiä oli vajaat 20. Alkuviikosta olimme paljon ulkona mutta loppuviikosta piti tyytyä sisätiloihin. Sään oikuttelu pakotti ohjaajat turvautumaan luovuuteen ohjelman suunnittelussa. Ohjelma saatiin yllättävän nopeasti ja hallitusti siirrettyä sisätiloihin. Tämä ei onneksi vaikuttanut leiriläisten mielialaan ja tekemisen ilo pysyi huipussaan leirin loppuun asti. Toivottavasti sää suosii seuraavaa leiriviikkoa.
Leiriläiset pääsivät myös ihastelemaan Olli Tuomisen ja Matias Tuomen näytösottelua!
leiri-i-2.jpgleiri-i-3.jpg

Basse Lilja näytti myös huikeita taitojaan ja mykisti katsojia aika ajoin!
leiri-i.jpg

”Värväri” paikalla!
leiri-i-5.jpg

Terkuin Tommi Ekholm

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja