Juniorit karsi paikasta I-divisioonaan Turussa

Seuramme miesten IV-joukkue (huippujunnumme) karsi paikasta I A-divisoonaan Turussa 18.4.2009. Vastassa olivat TsSQ I (Turku) ja MetroSQ I (Helsinki). Joukkueessa pelasivat Jaakko Vähämaa, Tommi Ekholm, Tatu Knuutila ja Oliver Siitaripoikien-joukkue.JPG

Ohessa kisaraportti Tommi Ekholmilta:
”Tulomme Turun ”Manhattanin” hallille herätti ansaittua huomiota kahdesta syystä. Ensinnäkin joukkueen keski-ikä oli alle 16v. ja toiseksi siinä oli pelkästään pelaajia ESRC:n IV-joukkueesta. Alkuhämmennyksen jälkeen kaikki olivat yhtä mieltä, että näin voi pelata ja olimmehan varmistaneet asian etukäteen Pokulta.
Alkutuntumaa tuleviin vastustajiin pojat ottivat tuomitsemalla TsSQ:n ja MetSq:n välisen koitoksen , jonka ennakkosuosikki TSSq voitti 3-1.
Ensimmäinen vastustajamme oli MetroSq. Jaakon ja Tatun voittojen ansiosta ja Tommin voittamat kaksi erää Kari Hautalasta takasivat voiton MetSq:sta 2-2 ja erät 8-6.

TSSq osoittautui kuitenkin tällä kertaa paremmaksi voittamalla meidät 3-1. Jaakko otti upean revanssin Petteri Tiitisestä voittamalla hänet 3-2. Tatu sai erän Teemu Eskelisestä. Tommi ja Oliver eivät kovan ensimmäisen ottelun jälkeen enää jaksaneet painostaa vastustajiaan yhtä erää enemmän.

TSSq nousi I-divisioonaan.
tssq-i.JPG
Aikaisemmin kaudella TSSq:lle oli hävitty 0-4. ja MetSqII joukkueelle oli edellisellä kaudella hävitty kaksi kertaa.
Joukkueen on hyvä jatkaa tulevalle liigakaudelle ja olla taas karsimassa ensi vuonna mikäli joukkuetta pidetään kasassa.
pojat-pukuhuoneessa.JPGvahamaa-ja-tiitinen.JPG

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja