Seniorien Joukkue SM:ssa kultaa

ESRC:n miesten M45 joukkue; Kari Lehtola, Tuomo Pohjamies, Hannu Haanpää ja Harry Lilja ottivat Mikkelissä 4.4.2009 pelatuissa joukkue SM-kilpailuissa kultaa!
joukkue-sm-45-kultaa-2009.JPG

M45 SM Joukkuemestaruus ESRC:lle kantapään kautta

”Joukkue Kari Lehtola, Harry Lilja, Tuomo Pohjamies ja Hannu Haanpää edusti ansiokkaasti ESRC:tä kolmansissa virallisissa senioreiden joukkumestaruuskisoissa 4.4. Mikkelissä. Luokan M45 kulta saavutettiin tasaisen varman peliesityksen jälkeen. Mikkelin ja Lahden kaaduttua 3-0 mestaruus ratkaistiin Tampereen Näässq kanssa. Kartsan hoidettua totuttuun fyysiseen tyylinsä Jukka Nummen 3-0 oli Tuomon vuoro kohdata Krister Koivula. Vanha kettu Koivula löi ilkeitä droppeja ja stoppariboasteja syöttöviivan tasolta, eikä Tuomo päässyt liikuttamaan tarpeeksi Kristeriä tällä kertaa, ottelu Kristerille 3-1. Ratkaisevassa ottelussa Harry sai myllyn pyörimään entisaikojen vauhtiin ja Ari Kuoppa sai antautua 3-0. Ottelu ja mestaruus näin ollen ESRC:lle 2-1.
Aloite kerätä joukkue tuli tällä kertaa Harrylta, jolle viime syksyn kantapääleikkaus ja kolmen kuukauden pelipaussi oli jättänyt hampaankolon jotain. Kartsan osanoton varmistuttua törmäsin seurailtana juuri pelinsä päättäneisiin Hannuun ja Tuomoon. Kaverit selvittivät ikävaatimuksen ja suostuivat oitis joukkueeseen ja eikun kohti Mikkeliä. Tuomo/Hannu/Harry lähtivät matkaan perjantaina, yövyttiin Visulahdessa turistisesonkia odottavassa perhemökissä. Sisäänkirjautumisen yhteydessä saimme tutustua vahakabinettiin, jossa vierailee talviaikaan kokonaista 10 vierasta kuukaudessa. Joka tapauksessa Tarja Halonen, Ahti Karjalainen ja Lasse Viren näyttivät kovin tutuilta, Matti Ahtisaarta, Jani Sievistä ja Jari Sillanpäätä ei vahamestari ollut oikein onnistunut kopioimaan. Pasta, punaviiniä, JYP-Kalpa matsi ja sauna kuuluivat joukkueen onnistuneeseen viimeistelyohjelmaan”.

Harry

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja