SM-liigan viimeinen kierros Esportissa tulevana launtaina 28.3.2009

Play Offsien kannalta ratkaiseva runkosarjan viimeinen kierros pelataan Esport Centerissä tulevana lauantaina kaikkien miesten ja naisten joukkueiden osalta. (Olli Tuomisen ensimmäinen peli alkaa jo klo 10.30). Naiset tullevat varmistamaan runkosarjan voiton, mutta miesten osalta neljän parhaan joukkoon pääseminen edellyttää jo ESRC:lle harvinaista ”onnea”. Kolmannesta ja neljännestä paikasta kilvoittelevat lisäksemme TSK ja HSRC (joilla ennalta arivoiden on parhaat mahdollisuudet ottaa nämä paikat)
Naisten joukkueessa pelannevat:
Pia Ojala, Laura Aalto-Setälä ja Hanna Rusila
pia_ojala1.jpglaura_aalto-setala1.jpghanna_rusila1.jpg

Miesten joukkueessa pelannevat:Olli Tuominen, Matias Tuomi, Kari Lehtola ja Janne Järvinen
cimg4343.JPGmatias-tuomi.JPGkartsa.jpgjanne-jarvinen.JPG

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja