Päivänkehrän koululaiset squashissa

4.-5.3.2009 tutustui yhteensä 186 2.-4.luokkalaista Päivänkehrän koulun oppilasta opettajineen squashin perusteisiin. Vetäjinä toimivat Tomi Niinimäki, Eero Salkala, Bertil Walli (ESP) ja Jarkki Jaakkola. Torstaina koululaiset pääsivät myös seuraamaan, kun seuramme 1- ja 2-pelaajat Olli Tuominen ja Matias Tuomi harjoittelivat – käytävällä lapset huokailivat ihastuksesta upeita palloralleja katsellessaan. ”Lopussa kiitos seisoo” piti jälleen paikkansa, sillä Jarkin puhelin alkoi soida tiiviisti jo ennen kuin kotiin pääsi!
003-2.JPG006-2.JPG

Tuttuja lapsia oli myös liuta – Katri Aalto-Setälä pääsi kentälle Bertil Wallin kanssa näyttämään miten squashia ”oikeasti” pelataan. Upeasti Katri näytöksen hoitikin!
005-2.JPG

Tomppa antoi ”kaikkensa” (kuten kuvasta voi päätellä)
001.JPG004.JPG

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja