Alle 19 v. juniorien maajoukkueleiri

Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueleiri järjestettiin Mikkelissä 13.-15.2.2009. Leirin valmentajina toimivat Tomi Niinimäki ja Mikko Aho. Leirille osallistui kaksi tyttöä ja viisi poikaa!
100_0734.JPG

Tytöistä leirillä olivat Kristiina Mustonen (JSK) ja Saara Saloranta (KSQ). Poikien puolella kaikki mukana olijat olivat ESRC:n pelaajia -Oulun Hiltusen veljekset sekä Joonas Honkanen, HSRC eivät päässeet mukaan- joten lisäpaikoille Tommi Ekholmin, Tatu Knuutilan ja Jaakko Vähämaan mukaan pääsivät Oliver Siitari ja Joni Jaakkola (Joonas Kylliäinen ei päässyt – syynä ”vanhojen tanssit”). Leiri oli todella tehokas – mm. molempina aamuina Tomppa veti henkilkökohtaisesti purevassa pakkasessa aamulenkin! Pojat olivat saamaansa tyytyväisiä – sekä väsyneitä!
100_0731.JPG

Leiriläiset saivat seurata samaan aikaan hallilla järjestettyä miesten ammattilaiskisaa ja olivat todistamassa seurakaverin – Olli Tuomisen – kisavoittoa!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja