Ala-asteen oppilaita tutustumassa squashiin

Tämän vuoden ensimmäiset ala-asteen koulut saapuivat ilahduttavan runsaslukuisasti tutustumaan squashiin 9.-12.2.2009. Paikalle tulivat kutsuttuina Mankkaanpuro, Päiväkehrä, Vindängens, Jousenkaari ja Tähtiniitty yhteensä 282 lasta opettajineen! Yhtenä päivänä pääsivät lapset seuraamaan Olli Tuomisen (PSA 20) ja Davide Biancettin (PSA 32, Italia) harjoittelua!
0032.JPG0062.JPG0072.JPG

Vetäjinä toimivat tällä kertaa Tomi Niinimäki. Eero Salkala, Matias Tuomi ja Jarkki Jaakkola. Jokaiselle lapselle jaettiin jälleen kotiinvietäväksi; ”Innostuitko squashista” esite, ESRC:n ”Lasten kesäleirit”-esite sekä squashin lajiesite! Palautteesta päätellen lapsilla oli hauskaa ja varsin moni ilmoitti aloittavansa ”välittömästi” squashin ESRC:n porukoissa – jää vielä tässä vaiheessa nähtäväksi moniko tarttui ”syöttiin” – valmentajat ainakin tekivät parhaansa!
0021.JPG0082.JPGESRC tarvitsee Sinua!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja