Näytösottelu Ollille 3-0 (11-7,12-10,12-10)

Lauantaina 20.12.2008 oli Esportissa mahdollisuus nähdä todella huipputason Squashia, kun Olli Tuominen (PSA 22) kohtasi Englannin Peter Barkerin (PSA 9). Ottelu löytyy nyt myös nettivideona. Tiukan ottelun tuomitsi ESRC:n Matias Tuomi, tilaisuuden spiikkasi ammattimaisesti Simo Tarvonen ja peliä kommentoi Tomi Niinimäki. Olli oli eräluvuissa parempi 3-0, mutta jokainen erä oli varsin tasainen ja katsomaan kerääntyneellä joukolla oli mahdollisuus nähdä huikeita palloralleja, joita ei Suomessa ole nähty pitkiin aikoihin. Ennen näytösottelua pelattiin seurailtaa, jossa nelinpeli on saavuttamassa jonkinlaista suosiota.
ollituominen2.jpgollituominen1.jpgkatsojat.jpgollituominen3.jpgpeterbarker2.jpgpeterbarker1.jpgtominiinimaki.jpgpeterbarker3.jpg4pelikuva.jpg

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja