Tervetuloa ESRC:n Padeltonttuiluun 8.12.2018!

ESRC järjestää tänäkin vuonna aikuisten Tonttucupin padelin merkeissä: lauantaina 8.12.2018 Padel Club Finlandissa klo 10-14, Espoon Kilon Kutojantie 4:ssä. Myös padelista kiinnostuneet juniorit ja perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan, mutta kannattaa muistaa, että ESRC järjestää erityisesti seuran junioreille suunnatun perinteikkään Junioreiden Tonttucupin su 16.12.2018. Tervetuloa mukaan kumpaankin tapahtumaan! Junnujen Tonttucupin ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin.

Lue lisää oheisesta Padeltonttuilu-kutsusta ja ilmoittaudu mukaan viimeistään to 6.12. klo 18! Padelia pelataan siis klo 10-14 ja mukaan pelaamaan mahtuu max 32 nopeinta ilmoittautujaa! Peliparit arvotaan. Voit myös tulla vaan mukaan hengailemaan padelkentän laidalle. Meille on varattu neljä padelkenttää, joten kentille mahtuu kerrallaan 16 pelaajaa.

Lue padeltonttuilukutsu

Katso youtubesta miten padelia pelataan

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja info@esrc.fi

Tonttuilua jatketaan Squashliiton Squash-Gaalassa, Valimotiellä, Pitäjänmäellä la 8.12. klo 19. Hanki illalliskortti ja tule mukaan: www.lippu.fi! Ilta on tarkoitettu kaikenikäisille squashin ystäville, myös junioreille!

Kommentoi artikkelia »»

Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja