Jäsen, anna meille palautetta toiminnastamme!

ESRC:n kevään 2018 palautekysely on käynnissä ja jäsenistölle on lähetetty sähköpostitse kutsulinkit kyselyyn. Vastausaikaa on sunnuntaihin 22.4.2018 asti. Kysely on suunnattu kaikille ESRC:n jäsenille sekä juniori-ikäisten pelaajien vanhemmille. Jos et ole kutsulinkkiä saanut, niin lähetä viesti: info@esrc.fi, jotta voimme lähettää sinulle uuden linkin.

ESRC is collecting feedback from all members and juniors’ parents until Sun 22.4.2018. If you haven’t received your invitation to answer please send a message to info@esrc.fi. Thank you! This time the questionnaire is in both Finnish and English.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan loistavia palkintoja!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja