Espoo Women’s Open 17.3.2018, tervetuloa mukaan!

ESRC toivottaa tytöt ja naiset jälleen tervetulleiksi kautta aikojen jo 26. Espoo Women’s Openiin Esport Centeriin, Espooseen lauantaina 17.3.2018!. Naisten ja tyttöjen oma kisa pelataan tänä vuonna yksipäiväisenä. Tälläkin kertaa mukana on harrastesarja, johon voit tulla pelaamaan, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kisakokemusta ja vaikket kuuluisi squashseuraan. EWO on tarkoitettu kaikille naisille ja tytöille, joilla pysyy squashmaila kädessä.

Espoo Squash Rackets Club welcomes all girls and women to 26th Espoo Women’s Open in Esport Center, Espoo, Finland on Saturday 17.3.2018! The competition will be played as a oneday event. You are most welcome to join even if you don’t have any competition background. For ”Ladies, Beginners”-draws you don’t need to belong to a squash club. More info: ewo2018@esrc.fi.

Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 12.3.2018 klo 18 – Entry closes on Mon 12.3.2018, 6 pm. Tervetuloa – Welcome!

Kaaviot on julkaistu – Draws have been published | Kilpailukutsu | Invitation | Ilmoittautuneet – Entries

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja