Porukalla Tukholmaan pelaamaan squashia!

Stockholm West Squash Club Peter Hernbergin johdolla on kutsunut ESRC:n aikuispelaajat seuraotteluun Tukholmaan lauantaina 14. huhtikuuta 2018. Lähtö olisi edellisenä päivänä, perjantaina 13.huhtikuuta klo 17.30, Helsingistä Viking Linen yölaivalla. Ottelut alkaisivat lauantaina noin klo 14 Länsi-Tukholmassa Komethallenilla, joka sijaitsee noin 15 km keskustasta. Pelien jälkeen ohjelmassa olisi illanviettoa isäntien kanssa. kotiin palattaisiin lentäen sunnuntaina 15.4.

Menomatkalla Viking Linen 4 hengen C-hytti maksaa S-etukortilla 104 euroa. Sunnuntain lennot Tukholmasta takaisin Helsinkiin Norwegian Airilla maksavat tällä hetkellä noin 40 euroa. Hotellimajoituksen hinnat Tukholmassa ovat noin sadasta kahteensataan euroon. Sitovat ilmoittautumiset 16.2.18 mennessä sähköpostilla: hannu.haanpaa(at)esrc.fi. Laita mukaan koko nimesi ja henkilötunnuksesi. Kerro myös oletko valmis jakamaan hytin ja/tai hotellihuoneen vai haluatko omaa rauhaa.

Tervetuloa mukaan!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja