Tervetuloa ESRC:n Padeltonttuiluun 2.12.2017!

ESRC järjestää tänäkin vuonna aikuisten Tonttucupin padelin merkeissä: lauantaina 2.12.2017 Padel Club Finlandissa klo 14-18, Espoon Kilon Kutojantie 4:ssä. Myös padelista kiinnostuneet juniorit ja perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan, mutta kannattaa muistaa, että ESRC järjestää erityisesti seuran junioreille suunnatun perinteikkään Junioreiden Tonttucupin su 17.12.2017. Tervetuloa mukaan kumpaankin tapahtumaan! Junnujen Tonttucupin ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin.

Lue lisää oheisesta Padeltonttuilu-kutsusta ja ilmoittaudu mukaan viimeistään ti 28.11. klo 18! Padelia pelataan siis klo 14-18 ja mukaan pelaamaan mahtuu max 32 nopeinta ilmoittautujaa! Peliparit arvotaan. Voit myös tulla vaan mukaan hengailemaan padelkentän laidalle. Meille on varattu neljä padelkenttää, joten kentille mahtuu kerrallaan 16 pelaajaa.

Lue padeltonttuilukutsu

Katso youtubesta miten padelia pelataan

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja info@esrc.fi

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja