Espoo HPP Satellite 2017, tervetuloa – welcome!

ESRC toivottaa squashväen tervetulleeksi kauden toiseen miesten ja naisten eliittisarjan kilpailuun, Espoo HPP Satelliteen, joka pelataan Esport Centerissä 17.-19.11.2017. Osallistujat jaetaan useampaan kaavioon osallistujamäärän mukaan. Miesten ja naisten 1-kaavioilla on PSA Closed Satellite -status ja rahapalkinnot.

Kolmen kierroksen takuu kaikissa kaavioissa. Turnaus pyritään aloittamaan vasta lauantaina mikäli kilpailun osallistujamäärä sen sallii. Kilpailukutsussa myös majoitustarjous. Osallistumismaksu maksetaan käteisellä tai kortilla kisapaikalla ennen 1. ottelua. Kaikille osallistujille kisapaita. Pääkentän ottelut striimataan: www.squash.fi/live. Kaaviot julkaistaan torstaina 16.11.

Espoo Squash Rackets Club welcomes all squash players to season’s second Finnish Elite Series tournament, Espoo HPP Satellite, to be played at Esport Center, Espoo, Finland 17.-19.11.2017. No matches on Friday unless amount of participants is high. Men’s and women’s 1st draws are part of PSA Closed Satellite series with prize money. Three scheduled rounds guaranteed for all players. Draws will be published on Thu 16.11. Welcome!

| Kaaviot on julkaistu – Draws have been published |

| Katso ilmoittautuneet – Check entries |

| Kilpailukutsu |

| Invitation |

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja