Espoo Junior Open 30.9.-1.10.2017, tervetuloa – welcome!

ESRC toivottaa jälleen kaikki alle 19-vuotiaat squashjuniorit tervetulleiksi Tallbergin tukemaan Espoo Junior Openiin Esport Centeriin, Espooseen 30.9.-1.10.2017! Ottelut pelataan tasoluokissa, tytöt ja pojat yhteisissä kaavioissa: Valio – A – B – C – D – E. Lauantai-iltana on lisäksi luvassa kauden parhaat kisabileet kaikille osallistujille!

Espoo Squash Rackets Club welcomes again all juniors under 19 to Espoo Junior Open sponsored by Tallberg at Esport Center, in Espoo 30.9.-1.10.2017! Competition with mixed draws according to skill level: Elite – A – B – C – D – E. On Saturday evening we’ll have the best Evening Party of this squash season for all participants!

Kaaviot on julkaistu – Draws have been published | Ilmoittautuneet – Entries | Kilpailukutsu | Invitation

Tervetuloa mukaan! Welcome to EJO!

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja