TUPLAKULTAA ESRC:lle Squashliigassa 2016-2017, jo kolmas tuplamestaruus putkeen!

Espoo Squash Rackets Club esitti rautaisen varmoja otteita lauantain 22.4.2017 Helsingin Talihallissa pelatuissa Squashliigan playoffseissa. Päivän päätteeksi sekä ESRC:n naisten että miesten ykkösjoukkueet nostivat liigapokaalit ilmaan mestareina, jo kolmatta kertaa peräkkäin! Ennakkokaavailuissa miesten puolella JSK Squashia ja naisten puolella HSRC:tä pidettiin hienoisina ennakkosuosikkeina, mutta kumpikin joutui tyytymään tällä kertaa hopeamitaleihin. ESRC:n pelaajat onnistuivat erinomaisesti tiukassa paikassa ja sinetöivät tuplamestaruuden. ESRC:n naisten kakkosjoukkue taipui pronssiottelussa Oulua vastaan hienon taistelun jälkeen. ESRC onnittelee huippupelaajiaan jälleen kerran upeasta menestyksestä!

Kuvassa takarivistä vasemmalta: Hendrik Vössing, Tatu Knuutila, Jaakko Vähämaa & Matias Tuomi (miesten 1-joukkueen kapteeni). Eturivissä: Meeri Särkkä, Sanna Koivumäki (naisten 1-joukkueen kapteeni), Birgit Coufal & Emilia Korhonen. Joukkueissa pelasivat kauden aikana myös: Janne Järvinen & Tommi Lind sekä Katri Aalto-Setälä.

ESRC:n naisten 2-joukkue jätettiin playoffseissa neljännelle sijalle. Joukkueessa pelasivat kauden aikana: Riikka Piekäinen (joukkueen kapteeni), Marja Vainio, Pia Ojala & Katariina Berggren.

Mestaruus tuo tullessaan ESRC:n joukkueille oikeuden edustaa Suomea seurajoukkueiden Euro Cupissa syyskuussa Saksan Paderbornissa.

ESRC:n miesten kakkosjoukkue kävi karsimassa noususta SM-sarjaan, mutta sai todeta Kouvola Squashin kovemmaksi. Kouvola säilytti SM-sarjapaikkansa. Lue joukkueen kapteenin, Topiaksen kausiraportti. ESRC:n miesten kolmosjoukkue puolestaan jäi runkosarjassa IA-divisioonan peränpitäjäksi ja joutui putoamiskarsintaan IIA- ja IIB-divisioonien runkosarjojen voittajien, HSK:n ja MetStone II:n kanssa. Karsinnan voitti HSK, joka nousee ensi kaudeksi 1-divisioonaan ja ESRC:n miesten III putoaa II-divisioonaan.

Playoffsien ja karsintojen tulokset Squashliiton sivustolla.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja