Kuusi mitalia ESRC:lle SM-kilpailuista vuosimallia 2017!

Espoo Squash Players ry järjesti 40-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Squashin SM-kilpailut 10.-12.2.2017 Esport Centerissä ja Kivenlahti Squashissa. ESRC:stä mukana oli yli 30 pelaajaa.

Ottelut pelattiin miesten ja naisten yleisissä luokissa, miesten ja naisten B-luokissa sekä miesten C- ja D-luokissa. Mitaleja oli kaikkiaan jaossa 24 ja Espoo Squash Rackets Clubin pelaajat onnistuivat niistä voittamaan kuusi.

Naisten yleisessä luokassa Suomen mestaruuden voitti kolmatta kertaa ESRC:n USA:ssa harjoitteleva Emilia Soini. Naisten menestystä säesti pronssia voittanut ESRC:n Birminghamissa harjoitteleva & opiskeleva Emilia Korhonen.

Miesten yleisessä luokassa upeasti finaaliin asti itsensä pelannut Matias Tuomi joutui tunnustamaan 17-kertaisen Suomen mestarin, Olli Tuomisen paremmakseen. Palkintona viikonlopun urakoinnista Matiaksen kaulaan ripustettiin hopeinen mitali.

Naisten B-luokassa voitot menivät mielenkiintoisesti ristiin. ESRC:lle komea kolmoisvoitto ja kultamitali ripustettiin Jane Kotilan kaulaan, hopeaa Yrsa Serén ja pronssia Emilia Kostiainen.

Lue kisaraportti squash.fi:ssä ja täydelliset ottelutulokset tournamentsoftwaressa.

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja