Juniorien SM-kilpailut Oulussa 21.-22.1.2017, päävalmentajan raportti


Klikkaa kuva isommaksi

DAY 2

Junioreiden SM-kilpailut vuosimallia 2017 saatiin päätökseen eilen, sunnuntaina 22.1. Toinen kilpailupäivä oli täynnä huikeita otteluita, ja kentällä nähtiin armotonta taistelua SM-mitaleista. ESRC nappasi mukaansa tällä kertaa seitsemän mitalia. Kaksi näistä oli pronssisia, kaksi hopeisia ja kolme kultaisia.

Pronssille ylsivät Ville Eskola alle 15-vuotiaiden poikien sarjassa sekä Elias Korhonen alle 19-vuotiaiden poikien sarjassa. ESRC:n toisesta hopeamitalista vastasi niin ikään Elias Korhonen, joka loistavasta taistelusta huolimatta joutui tyytymään kakkossijaan alle 17-vuotiaiden poikien sarjassa. Toinen hopea meni tällä kertaa viime vuoden P13- ja P15-sarjan mestarille, Ville Ruismäelle, joka joutui tällä kertaa tunnustamaan pitkäaikaisen kilpakumppaninsa, Oulun Oskari Laitisen, paremmakseen.

Kultajuhliin päästiin kolmessa eri sarjassa. Kultajuhlista vastuun otti tällä kertaa ESRC:n nuoriso-osasto. Alle 11-vuotiaiden tyttöjen sarjassa pelattiin tuplasarja, eli osallistujat pelasivat toisiaan vastaan kaksi kertaa. Haastajat eivät päässeet yllättämään Nea Ollikaista, joka otti kahta erätappiota lukuunottamatta selkeät voitot vastustajistaan. Poikien alle 11-vuotiaiden sarjassa Kaius Puura taas jatkoi siitä mihin ensimmäisenä päivänä oli jäänyt. Molemmista päivän peleistä selkeät 3-0 voitot ja näin ollen suomenmestaruus Kaiukselle puhtaalla pelillä ilman erätappioita. Kolmas mestaruus oli yhtä ylivoimainen kuin Kaiuksenkin mestaruus. Ville Eskola ei jättänyt vastustajilleen mitään mahdollisuuksia, vaan kirjasi vyölleen 3-0 voitot kaikista otteluistaan poikien alle 13-vuotiaiden sarjassa. Finaalin lukemat 11-5, 11-3, 11-1. Hyvä ESRC!

Täydelliset kilpailutulokset tournamentsoftwaressa

Kisakuvia ja tuloksia squash.fi:ssä

Kisakuvia ja raportti OSK:n sivuilla

Onnittelut kaikille mestareille sekä mitalisteille! Seuraavaksi taas vuosi kovaa harjoittelua ja sitten yritetään uudestaan!

Kiitoksia kaikille mukanaolleille pelaajille ja tukijoukoille, ja ennen kaikkea iso kiitos Oulun Squash Klubille jälleen kerran mahtavasti järjestetyistä kilpailuista. Ja vielä kerran onnea 40-vuotiaalle OSK:lle!

DAY 1

Ensimmäinen kilpailupäivä on saatu päätökseen, tällä kertaa Oulussa järjestettävissä, Junioreiden SM-kilpailuissa. Ensimmäisenä kilpailupäivänä otteluita pelattiin yhteensä 90, joista 34:ssä oli mukana ESRC:läisä. Kentällä nähtiin hyviä otteita kautta linjan, ja muutama yllätyskin mahtui joukkoon.

13:sta ESRC:läisestä mestaruuksista taistelee vielä Kaius Puura (P11), Nea Ollikainen (T11), Ville Eskola (P13 sekä P15), Ville Ruismäki (P15), Elias Korhonen (P17 sekä P19) ja Sanna Koivumäki (T19). Kovimmassa vedossa toistaiseksi on ollut Kaius, joka on kolmessa pelatussa ottelussa hävinnyt toistaiseksi ainoastaan 10 pistettä. Toivotaan, että sama tahti jatkuu huomenna ja vie Kaiuksen mestaruuteen asti.

Huomionarvoinen seikka on myös se, että Ville Eskola ja Elias Korhonen (pelaavat kahdessa eri sarjassa) ovat varmistaneet mitalin molemmissa pelaamissaan sarjoissa. Huomenna selviää, pystyvätkö pojat toistamaan Ville Ruismäen viime vuonna tekemän tempun, eli voittamaan tuplamestaruuden. Ville Ruismäki voitti viime vuonna sekä pojat alle 13-vuotiaiden, että alle 15-vuotiaiden suomenmestaruuden.

Ensimmäiseen kilpailupäivään mahtui myös kakkukahvit. OSK, eli Oulun Squash Klubi, täyttää tänä vuonna 40 vuotta, ja tätä juhlistettiin makean kakun ja kahvin kera. ESRC toivottaa OSK:lle tuhannesti onnea merkkipäivän johdosta!

Ensimmäisen päivän tulokset tournamentsoftwaressa

Kovaa tsemppiä ja asennetta toiseen kilpailupäivään kaikille!

Raportoi ESRC:n päävalmentaja Tommi Lind

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja