Tervetuloa ESRC:n Padeltonttuiluun + pikkujouluihin 26.11.2016!

padeltonttuilu_169pxESRC tekee uuden aluevaltauksen ja järjestää tänä vuonna Tonttucupin padelin merkeissä lauantaina 26.11.2016, uudessa Padel Club Finlandissa, Espoon Kilon Kutojantie 4:ssä. Myös padelista kiinnostuneet juniorit ja perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan, mutta kannattaa muistaa, että ESRC järjestää erityisesti seuran junioreille suunnatun perinteikkään Junioreiden Tonttucupin su 11.12.2016. Padelin jälkeen jälkipelit pikkujoulujen merkeissä ravintola Chili’sissä, Mankkaalla. Ilmoittauduthan kumpaankin tapahtumaan erikseen oheisista linkeistä. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää oheisesta Padeltonttuilu-kutsusta ja ilmoittaudu mukaan viimeistään ti 22.11. klo 18! Padelia pelataan klo 14-17 ja pikkujouluja vietetään klo 17.30-20. Padelia mahtuu pelaamaan 32 nopeinta ilmoittautujaa! Voit myös tulla vaan mukaan hengailemaan padelkentän laidalle. Klubilla on neljä padelkenttää, joten kentille mahtuu kerrallaan 16 pelaajaa.

Lue padeltonttuilukutsu. Katso youtubesta miten padelia pelataan.

Lisätietoja info@esrc.fi.

Ilmoittaudu padeliin Padel Club Finlandiin tai tulee vaan hengailemaan mukaan! Osoite Kutojantie 4, Kilo, Espoo.

Ilmoittaudu pikkujouluihin ravintola Chili’siin

Saat laskun automaattisesti sähköpostiisi.

esrc_padeltonttuilu_pikkujoulut_kutsu_2016_500px

    Kommentoi artikkelia »»

    Sinun on rekisteröidyttävä jos haluat jättää kommentteja